Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

MÁV Búgócsiga


MÁV Zenekar Próbaterem

2018. december 11. 16:30

Zenés foglalkozás, zenehallgatás babákkal érkező családok számára. A foglalkozásokat Székely Edit fuvolaművész, zenepedagógus vezeti a MÁV Szimfonikus Zenekar művészeinek közreműködésével. (Ajánlott korosztály: 0-3 év.)

A zenehallgatást nem lehet elég korán kezdeni! Az idei évadban is folytatódnak nagy sikerű családi koncertjeink. Havonta egyszer, keddenként 16:30 órától rendezzük a Búgócsiga nevű zenés foglalkozást, ahol kamaramuzsikát hallhatnak a legkisebbek, és ölbeli játékokat tanulhatnak szüleikkel együtt. Rögtön ezután, 18 órától kezdődnek a zenekar Szeretethang elnevezésű koncertjei várandós kismamák és az őket kísérők részére. A programok szerkesztője és házigazdája Székely Edit zenepedagógus, a MÁV Szimfonikus Zenekar fuvolaművésze.

Kérjük, a koncertek helyszínéről az előadás előtt tájékozódjon a zenekar honlapján: www.mavzenekar.hu Részvételi díj: 1.000.-Ft (3 éves kortól fizetendő). Jegyet a koncert előtt, a helyszínen lehet váltani!